top of page

Aan de Poorten van Triodos Bank

Lisya Biçaçi

7 mrt. 2024

Spaanse Certificaathouders Triodos Bank In Actie


Afectados CDA Triodos - Plataforma de Afectados Triodos, heeft vandaag 7 maart een demonstratie georganiseerd. In Barcelona en Zaragoza gingen de Spaanse certificaathouders vandaag simultaan voor de gebouwen van Triodos Bank staan demonstreren.

 

Volgens het verslag van Noelia Riaño, in Barcelona waren ca. 50 benadeelde certificaathouders vergezeld met 30 studenten die solidair zijn met het platform. In de loop van de demonstratie hebben zich ook mensen aangesloten die eerder niet bewust waren over het bestaan van de organisatie.

 

Triodos Bank heeft van zich niets laten horen en de demonstranten niet ontvangen

 

Riaño was eerder speciaal naar Nederland gekomen om deel te nemen aan de vergadering van SAAT op 28 februari jl. Waar zij luid en duidelijk haar ongenoegen en bezwaren duidelijk maakte. Artikel NRC Hier

**********

 

Op twitter : "Here we are, in front of the #Triodos branch in BCN, the so-called ethical bank. Banking, a lot! Ethics, nothing! Let them come ask us at 7,600

@AfectadosCDA

Information: http://plataformadeafectadostriodos.org


************

Totaal succes van de mobilisatie van @AfectadosCDA in #Barcelona.

"Die van #Triodos zijn niet eens naar buiten gekomen om hun gezicht te laten zien, ze zijn er ook niet en worden ook niet verwacht. Tot ziens in de rechtbank!

We gaan door, ze zullen ons niet de mond snoeren!!

Vanmiddag gingen we weer de straat op en ook in #Zaragoza.

http://Plataformadeafectadostriodos.org"bottom of page