top of page

Aankondiging Informatiebijeenkomst

LMB

9 feb. 2024

Update over juridische stappen tegen Triodos Bank

Stichting Red Triodos schakelt Finch Dispute Resolution in en kondigt informatiebijeenkomst aan: Update over juridische stappen tegen Triodos Bank


Stichting Red Triodos schakelt Finch Dispute Resolution in om haar te adviseren over de aansprakelijkheid van Triodos Bank jegens de certificaathouders. Finch Dispute Resolution is een gerenommeerd Utrechts advocatenkantoor en gespecialiseerd in geschillenbeslechting (Finch Dispute Resolution). Advocaten Koen Rutten en Lars Boersma zijn gespecialiseerd in aansprakelijkheidsprocedures tegen financiële instellingen zoals Triodos Bank en hebben veel ervaring met collectieve acties. Finch Dispute Resolution onderzoekt of Triodos Bank aansprakelijk is voor de schade die zij toegebracht aan de certificaathouders. Na grondig onderzoek zijn de eerste onderzoeksresultaten positief, wat hoopvolle vooruitzichten biedt voor een procedure tegen Triodos Bank.


Stichting Red Triodos heeft als doel de belangen van certificaathouders te beschermen. Een mogelijke aansprakelijkheidsprocedure is een belangrijke stap om Triodos Bank te dwingen haar verantwoordelijkheid met betrekking tot de problematische certificatenhandel te nemen. 


Stichting Red Triodos organiseert op 6 maart 2024 om 19:00 in de Wilhelminakerk gelegen aan de Hobbemastraat 35 (3583 CW) te Utrecht een informatiebijeenkomst voor alle certificaathouders. Tijdens deze bijeenkomst zullen Red Triodos en de advocaten van Finch Dispute Resolution de onderzoeksresultaten presenteren en de mogelijke vervolgstappen toelichten. Tijdens de informatiebijeenkomst licht Stichting Red Triodos haar standpunten toe over:

  • welke vorderingen zij wil instellen tegen Triodos Bank; 

  • welke schade de certificaathouders hebben geleden; 

  • op welke wijze certificaathouders zich kunnen aansluiten bij Stichting Red Triodos; en

  • op welke wijze de procedure gefinancierd zal worden. 

De bijeenkomst biedt een open platform waar certificaathouders vragen kunnen stellen.


In het kort: 

Wat:          Informatiebijeenkomst Red Triodos over juridische stappen tegen Triodos Bank.

Wanneer: 6 maart 2024 om 19:00

Waar:        De Wilhelminakerk  gelegen aan de Hobbemastraat 35 (3583 CW) te Utrecht.

Wie:          Alle certificaathouders van Triodos Bank

Kosten:    Gratis


HIER KUNT U ZICH AANMELDEN

bottom of page